0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric Radnicki Kragujevac v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium Cika Daca on August 28, 2022 in Kragujevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ NAKON NAJUBEDLJIVIJEG TRIJUMFA U SEZONI: Ipak negde mora da curi!

Objavljeno: 11.09.22 u 23:33

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali na svom stadionu tim Mladosti iz Lučana, a rezultat na kraju meča bio je 6:0. Nakon meča, vidno zadovoljni, Gordan Petrić, dotakao se igre svojih izabranika.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

„Oni najbolje znaju kako su igrali. Pred svaku utakmicu govorim momcima da oni najbolje znaju da li su dali maksimum ili ne. Nekad je poželjno da ih ocenjujem, nekad ne. Imali smo veliku potrošnju posle meča u četvrtak, u prvih 25 minuta dosta energije uložili, a nismo dali gol, ali kasnije jesmo“, rekao je strateg crno-belih, da bi nastavio:

„Zadovoljan san, kako da ne. Kad sam dolazio rekao sam da ću dati šansu mladima da se nametnu. Kad se namesti. Sad se namestilo da ima prostora. Mislim da su ljudi uočili da tu ima talenta.“

I dalje su boljka prekidi.

„Negde mora da curi… Trenutno je tako. Prošle godine je bilo drugačije, bili su tu Zdjelar i Miljković koji su drugačije branili prekide. Bitno je da su momci počeli da se smeju. Da uživaju u igri, samo da tako nastave“, zadovoljan je Petrić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter