1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN LAKO PROTIV MLADOSTI: Het-trik Rikarda, crno-beli sve bliže vrhu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.22 u 21:21

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali na svom stadionu tim Mladosti iz Lučana, a rezultat na kraju meča bio je 6:0.

Prva pretnja pred golom Mladosti desila se već u 5. minutu. Dijabate i Urošević su u istom napadu šutirali, ali i jedan i drugi pravo u golmana Samčovića.

FOTO: FK Partizan

Apsolutno očekivano, Mladost je inicijativu prepustila Partizanu, pa je nova pretnja stigla već u 9. minutu. Nakon akcije crno-belih Filipović je šutirao preko gola glavom.

Nastavili su da prete domaći, prvo preko Rikarda u 11. minutu, a potom i Andrade sedam minuta kasnije.

Mladost je prvu priliku dočekala u 24. minutu kada je nakon slobodnog udarca, Ješić šutirao nekontrolisano.

Nakon velike neopreznosti i svom šesnaestercu, rukom je igrao Udovičić, a sudija je bez ikakve dileme, opravdano, pokazao na belu tačku.

Rikardo je bio siguran i u 40. minutu doneo vođstvo svom timu.

FOTO: FK Partizan

U nadoknadi vremena prvog poluvremena, crno-beli, su duplirali prednost ponovo preko Rikarda. Nakon centaršuta, odlično je reagovao glavom.

 

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Potom je u nastavku Partizan dodatno pritiskao rivala, nekoliko promašaja, pa čak i stativa su držali goste u igri, ipak nakon prekida Igor Vujačić je postigao svoj novi pogodak i rešio utakmicu.

Potom je Rikardo Gomeš, svega pet minuta kasnije kompletirao svoj het-trik, da bi u finišu meča najpre Samed Baždar, a potom i Aleksandar Lutovac povisili prednost crno-belih i postavili konačan rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter