0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

MORAĆU DA ČASTIM PEŠIĆA ĆEVAPČIĆIMA I ŠLJIVOVICOM: Selektor Italije oduševljen pred meč sa Srbijom! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.22 u 10:23

Spremite se za zanimljivu utakmicu.

Košarkaška reprezentacija Srbije sastaće se u osmini finala Evropskog prvenstva sa selekcijom Italije danas od 18 časova. Naša ekipa je svakako favorit na ovom meču, a nakon selektora Srbije, medijima se obratio i Đanmarko Poceko koji sa klupe predvodi Italiju.

Svetislav Pešić je pre sat vremena rekao da ste odličan trener, glasila je konstatacija novinarke Sport kluba, na šta je Poceko bio oduševljen:

O moj Bože. Moram da mu platim ćevapčiće, šljivovicu, palačinke… Naravno, on je legenda, mnogo mi je pomogao kao mladom treneru. Hvala mu, naravno, na lepim rečima, a hvala i mojim igračima, jer kad neki trener dobije komplimente, to je zbog dobrih igrača – rekao je Poceko.

Naš beting partner AdmiralBet, obezbedio je zanimljive kvote za ovaj meč:

POBEDA SRBIJE – 1.18
POBEDA ITALIJE – 6.15

POBEDA SRBIJE sa više od 10 razlike – 1.74
POBEDA SRBIJE sa više od 20 razlike – 3.81

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kada igrate protiv tako dobrog rivala, često nije lako ući u utakmicu. Onda na kraju utakmice kažeš „ajde u pi***“, nisam odigrao ništa. Želim da svi izađu sa parketa zadovoljni, i ako izgubimo da mogu da kažu da su igrali srcem – rekao je Poceko o samoj utakmici koja sledi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter