1
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

JEDINO GORE OD IGRE JUVENTUSA SU NJIHOVI DRESOVI: Ogromna drama u finišu, četiri crvena i poništena pobeda Bjankonera! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.22 u 22:51

Fudbaleri Juventusa i Salernitane su pružili pravu dramu u finišu njihovog meča, u kome je gost sa juga gotovo ceo meč vodio, da bi pao u sudijskoj nadoknadi, primio dva gola, i izgubio rezultatom 3:2.

Prednost za goste je doneo Antonio Kandreva u 18. minutu, da bi nakon neoprezne reakcije Bremera, koji je igrao rukom, Kšištof Pjontek sa bele tačke duplirao prednost Sallernitane. Bremer je upravo smanjio prednost na startu drugog dela, a asistent je bio naš Filip Kostić, da bi Leandro Bonući u 92. minutu promašio penal, ali se ispravio i doneo bod.

Ipak, drama je tada tek počinjala, gol Arkadijuša Milika za trijumf Bjankonera je poništen zbog ofsajda Leandra Bonućija, koji nije imao dodira sa loptom, pa će ova odluka arbitra dići ogromnu prašinu. Takođe dodeljena su čak četiri crvena kartona u svađi na kraju meča.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Juventus je tako ostao neporažen, ali je trenutno sedmi sa svega dve pobede i četiri remija, dok je Salernitana deseta, koja takođe ima četiri remija, ali i po pobedu i poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter