0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

EMOTIVNO OBRAĆANJE AMERIKANCA KOJI IGRA ZA CRNU GORU: Ovako nešto nikada nije sanjao! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.22 u 08:46

Ovako nešto se doživi jednom u životu.

Košarkaši Crne Gore jesu izgubili od Nemačke u osmini finala Evrobasketa, ali zasigurno su opravdali sva očekivanja svojih navijača. Videli smo fantastičan meč protiv favorizovanog domaćina, kome su sudije svakako bile naklonjenije, a po završetku tog susreta medijima se obratio Kendrik Peri.

On se prvo zahvalio FIBA, koja je Crnu Goru ubacila na takmičenje nekon izbacivanja Rusije, a potom je napomenuo da je sve bilo izvanredno iskustvo.

Pre svega hteo bih da se zavalim FIBA i Eurobasketu na prilici da igramo neverovatan turnir. Ovo je moj prvi put i bilo je izvanredno iskustvo. Verovatno nikada nisam ni sanjao da ću biti deo nečeg ovakvog – počeo je Peri.

Zatim je imao posebne reči za sve saigrače, trenere kao i za federaciju Crne Gore, dok je na samom kraju pomenuo i Nikolu Pekovića.

Zahvalan sam zbog svega što se desilo i čast mi je bila da predstavljam Crnu Goru. Hvala svim saigračima, trenerima, federaciji, ja sam zauvek… Ovako nešto se doživi jednom u životu. Zauvek sam zahvalan Nikoli Pekoviću i federaciji što su se odlučili da meni daju šansu da budem deo ovog tima, zaključio je Peri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter