2
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

VUJADIN SAVIĆ STAO U ODBRANU IGRAČA: Srna je Zvezdin vojnik… Pre mesec dana smo Kataija zasluženo dizali u nebesa! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.22 u 08:44

Vujadin Savić je u ovoj nedelji promovisan kao član stručnog štaba Crvene zvezde, a prva utakmica na kojoj smo ga videli na novoj funkciji bila je u četvrtak protiv Monaka.

Bila je to jedna od najboljih partija šampiona Srbije u ovoj sezoni, ali sreća je bila naklonjena gostima iz Francuske. Da su crveno-beli slavili, pričalo bi se verovatno o svim igračima kao herojima, ali pošto nisu, publika je burno reagovala na stadionu Rajko Mitić. Na meti kritika našli su se Slavoljub Srnić i Aleksandar Katai, koji su dobili zvižduke, a publika koja ih je tako ispratila sa terena, kao da je za tren zaboravila sve šta je ovaj dvojac doneo Crvenoj zvezdi.

„Neke stvari su otišle u drugom smeru, što mi se nimalo ne sviđa. To je reakcija dela zapadne tribine, manjeg uticaja ljudi, gde su naša dva igrača doživela nezaslužene zvižduke. Svi znamo ko je Slavoljub Srnić i Aleksandar Katai. Srna je Zvezdin vojnik, kada god ga stavite na bilo koju poziciju on pruži 1.000 posto sebe. Doneo je toliko radosti, setimo se Kelna samo? Pre mesec dana smo Kataija zasluženo dizali u nebesa, to je čovek koji diže staion na noge, nije u redu i korektno da tako nešto doživi. Voleo bih da se promeni klima i da naši igrači ne doživljavaju takve stvari, bitna nam je podrška sa svih strana. Od severa smo uvek imali podršku i to se nikad nije dovodilo u pitanje. Voleo bih da pokrenem ovo pitanje, jer zvižduci negativno utiču na igrače“ bio je jasan sin legendarnog Dušana Savića, koji veruje da će se ekipa izdići iz ove situacije i slaviti u derbiju kola u Novom Pazaru.


„Čeka nas nezgodno gostovanje, jako teško i zbog forme Pazara. Ja apsolutno verujem u naše momke i da ćemo da pobedimo. Ne verujem da ikakva kriza postoji, to se više medijski pumpa, imamo plus pet i igramo Evropu, ne vidim nikakav razlog za brigu. Došlo je do promene u stručnom štabu, Milojeviću je potrebno vreme da nametne zahteve. Siguran sam da ćemo pobediti u Pazaru“ zaključio je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

  1. Vujadin je poslednji ko treba da prica o lepom ponasanju i postovanju drugih. A sramota za Zvezdu koga je dovela u strucni stab. Potvrda da sve vise tone…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter