0
Dejvis kup

Viktor Troicki 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRBIJA SE SPREMA ZA ŠPANIJU, TROICKI IZNEO OČEKIVANJA: Alkarazovo finale nam možda bude odgovaralo! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.22 u 17:58

Spremaju se punom parom.

Dejvis kup reprezentacija Srbije, otputovala je u Valensiju gde se već za nekoliko dana sastaje sa selekcijom Španije. Selektor naše ekipe Viktor Troicki istakao je da njegov tim ima još 3 dana treninga i da je to dovoljno vremena za pripremu.

Nakon prvog dana ovde u Valensiji, došli smo sinoć kasno, trenirali danas dobro. Momci se navikavaju na podlogu. Imamo do srede još 3 puna dana treninga, što je zaista dovoljno vremena da se pripremimo za meč protiv Španije – počeo je Troicki.

Potom je dodao da su momci motivisani i da gledaju da daju svoj maksimum. Troicki se takođe našalio i sa činjenicom da je Karlos Alkaraz trenutno u Njujorku gde će igrati finale US opena, što nam možda bude i odgovaralo.

Momci su motivisani, dobri su. Vidimo i ostale ekipe su u punom broju, osim Španije koja čeka Alkaraza jer je u finalu u Njujorku. To nam možda bude odgovaralo, jer je pitanje da li će stići za naš meč. Opet, mi se uzdamo u nas, gledamo da damo svoj maksimum i da dođemo do pobede kako znamo i umemo – zaključio je Viktor Troicki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter