1
Ostali sportovi

FOTO: SBC

SPEKTAKULARNA MMA NOĆ RATNIKA: Vaso Bakočević poražen – imamo i novog šampiona! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.22 u 17:29

Publika je bila oduševljena.

Sinoć je u beogradskoj Štark Areni održana spektakularna MMA noć ratnika pod okriljem najbolje domaće i regionalne organizacije SBC Revenge. Najveći „SBC Revenge“ turnir do sada, prvi put u srpskoj prestonici, u potpunosti je opravdao očekivanja. Publika u Areni, kao i svi oni koji su pratili prenos uživo, mogli su da uživaju u šest borbi najviše klase.

U glavnoj borbi večeri, za pojas SBC šampiona u velter kategoriji, susreli su se neporaženi domaći borac Stefan Negucić i bivši UFC borac, koji je ostvario čak deset pobeda u najjačoj svetskoj promociji, Mišel Prazeres. Nažalost, Negucić je upisao prvi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri. Neverovatna fizička snaga, rvanje i odlična kontrola u parteru, doneli su iskusnom Prazeresu pobedu jednoglasnom odlukom sudija. Brazilac je novi SBC-ov prvak u velter kategoriji. Treba napomenuti da je izuzetno borbeni Stefan Negucić, doživeo povredu kolena tokom meča, što je sigurno imalo uticaj na njegov nastup protiv borca najviše svetske klase.

FOTO: SBC

Borba između najtalentovanijeg srpskog borca Predraga Bogdanovića i još jednog bivšeg UFC profesionalca iz Brazila, Edmilsona „Kevina“ Souze, prvobitno je zakazana kao borba za titulu u lakoj kategoriji, ali kako Souza nije mogao da spusti kilažu, meč je održan u dogovorenoj „catchwight“ kilaži. Nakon početnog ispitivanja snaga, Bogdanović prevodi borbu u parter i kontroliše svog protivnika uz žicu. Pokušavao je Souza da ustane nekoliko puta, ali je jedno od rušenja srpskog borca bilo kobno po njega – naime Brazilac je povredio nogu i meč je prekinut. Boganović je u svom 13. profesionalnom nastupu upisao i 13. pobedu. Nadamo se da je ovom pobedom srpski borac obezbedio pozivnicu za najjaču svetsku promociju, UFC.

FOTO: SBC

Vaso Bakočević je poražen gušenjem u prvoj rundi od strane Maksa Denera Vieire. Brazilac je ubrzo nakon početka meča preveo borbu u parter i došao do zahvata gušenja. Vaso Bakočević nije želeo da preda i ostao je bez svesti. Nakon borbe, Vaso je sve iznenadio najavom povlačenja iz MMA sporta.

FOTO: SBC

Meč između jednog od najboljih srpskih profesionalaca, bivšeg UFC borca, Stefana Sekulića i čečenskog borca, koji nastupa pod zastavom Poljske, Aslanbeka Asarmikova, bio je iznenađenje za mnoge. Naime, Asarmikov je na samom početku meča pogodio Sekulića bokserskom kombinacijom i završio priču udarcima u parteru. MMA je takav sport, jedan udarac menja sve. Asarmikov je zasluženo došao do najvećeg trijumfa u karijeri.

Miloš Janičić je savladao Akbara Gadžiekperova, a Slobodan Maksimović iskusnog Paula „Bananadu“ i tako su poboljšali učinak regionalnih boraca.

U velikom stilu je završena SBC revenge manifestacija koja je organizaciju MMA borbi kod nas podigla na jedan viši nivo.

FOTO: SBC

Kompletni rezultati:

1. Slobodan Maksimović pobedio Paula Goncalvesa Silvu jednoglasnom odlukom (Unanimous) 3R 5:00

2. Aslambek Arsamikov pobedio Stefana Sekulića tehničkim nokautom TKO (Punches) R1 0:15

3. Miloš Janičić pobedio Akbara Gadzhiekperova tehničkim nokautom TKO (Punches) 3R 1:52

4. Predrag Bogdanović pobedio Edimilsona Souzu Kevina tehničkim nokautom TKO (Leg Injury) 1R 3:13

5. Max Denner Vieira pobedio Vasu Bakočevića gušenjem (Rear-naked choke) 1R 1:31

6. Michel Prazeres pobedio Stefana Negucića jednoglasnom odlukom (Unanimous) 3R 5:00

0
0

1 Komentara

  1. Vašo ima Boga, ne isplati se kurć*ti pre svakog mečada češ svakog borca nokautirati a onda velike blamaže i suparnici tebe žestoko uspavaju!!!
    Budi skroman i REALNIJI i možda pobediš koji meć.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter