1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKSIJEVO VELIKO IZNENAĐENJE: Babić debituje za Srbiju!

Objavljeno: 10.09.22 u 11:42

Sjajnim partijama u Primeri, kao i u Sekundi prošle sezone kupio je Babić simpatije selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Bliži se reprezentativna pauza, a Piksi će u narednim danima objaviti spisak za poslednje izazove Srbije pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Almerija je objavila da je njihov zamenik kapitena dobio poziv od reprezentacije Srbije za predstojeće duele sa Norveškom i Švedskom.

Osvajač je Svetskog prvenstva za mlade 2015. godine na Novom Zelandu, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, pa je preko Real Sosijedada stigao u Crvenu zvezdu. Za klub sa Marakane je odigrao 82 utakmice i postigao sedam golova, a onda su usledile pozajmice. Prvo Familikau, pa onda Almeriji koja je ovog leta otkupila ugovor levonogog štopera.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Do sada je Piksi na poziciji centralnih bekova kombinovao Nikolu Milenkovića, Strahinju Pavlovića, Miloša Veljkovića, Uroša Spajića, Stefana Mitrovića i Matiju Nastasića. Srđan Babić će biti pravo osveženje za nacionalni tim, s’ obzirom da je od levonogih štopera Dragan Stojković do sada imao samo Nastasića i Pavlovića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter