0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

‘NEMAČKA JE ZASLUŽENO POBEDILA’: Selektor Crne Gore dosta iskren i realan nakon ispadanja!

Objavljeno: 10.09.22 u 21:24

U završnici meča su mogli i do potpunog preokreta, ali je nedostajalo malo sreće!

Košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je u osminifinala Evropskog prvenstva. Od njih je bila bolja selekcija Nemačke, a nakon meča dosta realan bio je selektor Crne Gore – Boško Radović.

FOTO: FIBA

‘Nemačka je zasluženo stigla do pobede. Odigrala je sjajno prvo poluvreme, a mi smo odigrali sjajno drugo. Uspeli smo od velikog minusa da signemo do utakmice na jednu loptu, a onda su se desile neke stvari koje ne želim da komentarišem.’ – rekao je Radović i potom dodao:

FOTO: FIBA

‘Ponosan sam na igrače i stručni štab, mislim da su ljubitelji košarke u Crnoj Gori ponosni na nas. Uspeli smo da se izborimo za mesto u osmini finala, nismo klonuli duhom ni kada je Nemačka imala ogromnu prednost. Pokazali smo karakter, pokazali smo mentalnu snagu. Idemo dalje, sada je pred nama novi cilj, a to je plasman na Svetsko prvenstvo!’ – zaključio je on.

VESTI O EVROPSKOM PRVENSTVU:

Najbolji u redovima Nemačke bio je Šruder sa 22 poena, dok su Vagner i Lo dodali po 14. Kod Crne Gore istakli su se Peri sa 25 i Dubljević sa 22 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter