0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ ĆE SE IPAK OPORAVITI PRE KRAJA EP: Specijalista iz Madrida radi na tome!

Objavljeno: 10.09.22 u 10:23

Poznat je Nemanja Nedović po čestim povredama, koje vuče kroz čitavu karijeru.

Kobna po njega ovoga puta bila je utakmica sa Izraelom, odnosno drugo poluvreme. Taman se vratio u startnu postavu na meču protiv Finske, pružio je odličnu partiju, delovalo je da će brzo biti onaj stari, ali je onda krenulo po zlu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naš selektor, Svetislav Pešić, ipak, veruje u njegov brz oporavak. Naime, juče su reprezentativci Srbije doputovali u Berlin, gde će igrati osminu finala Evrobasketa protiv Italije, a za to vreme, Nedović je boravio u Španiji, tačnije u Madridu kod specijaliste. Španac će dati sve od sebe da se izbori sa rupturom mišića lista povratnika u Crvenu zvezdu.

Prema FIBA pravilima, reprezentacije nemaju pravo da registruju nove igrače nakon prvenstva, stoga imamo 11 igrača u rosteru. Naši košarkaši sutra od 18 časova igraju najvažniji meč u dosadašnjem toku Evrobasketa, a protivnik je reprezentacija Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter