0
Evrobasket 2022

Nemanja Nedovic Israel - Serbia, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Izrael - Srbija 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEDOVIĆ ĆE BITI SA EKIPOM: Vraća se iz Madrida – postoji šansa da zaigra!

Objavljeno: 10.09.22 u 17:45

Srpski košarkaš je na putu za Berlin.

Nemanja Nedović povredio u susretu protiv Izraela u grupnoj fazi Evrobasketa. Prve vesti su bile da je Nedović završio prvenstvo Evrope, ali je selektor Pešić istakao da je plan oporavka napravljen.

U toku jučerašnjeg dana, igrač Crvene zvezde, otišao je u Madrid na konsultacije sa specijalistom i odradio terapiju koja bi trebala da ubrza oporavak, a već danas je na putu za Berlin.

Na svom Instagramu, Nedović je okačio sliku sa madridskog aerodroma, po kojoj se jasno može zaključiti da čeka avion za Berlin, gde će se priključiti saigračima iz reprezentacije.

FOTO: Screenshot/Instagram

Videćemo da li će Nemanja moći da pomogne momcima do kraja šampionata. Naravno, za to je pre svega potrebno da srpski košarkaši savladaju Italiju sutra od 18 sati, a ostalo je u rukama doktora.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter