2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKVA BOMBA NA MARAKANI: Pored Erakovića i Mitrović pozvan da debituje za Srbiju!

Objavljeno: 10.09.22 u 12:06

Žalili su se mnogi i pitali selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija zašto ne zove igrače iz domaće lige, a sada su na spisku dva mlada fudbalera Crvene zvezde.

Kako prenosi Kurir, Strahinja Eraković je potvrdio status reprezentativca sjajnim partijama u Evropi, kao i u domaćem šampionatu. Bilo da je igrao na poziciji štopera ili desnog beka, uvek je bio na visini zadatka i nije veliko iznenađenje što je dobio drugi uzastopni poziv Piksija, a sve je iznenadila i obradovala vest da je pozviv dobio i mladi Stefan Mitrović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Momak rođen 2002. godine je eksplodirao u Radničkom iz Niša, a onda je kao veliko pojačanje stigao na stadion Rajko Mitić, sličan put imao je upravo selektor Srbije, koji možda vidi sebe u Stefanu Mitroviću. Mitrović je imao ponudu i od reprezentacije Kanade, ali je veliku ulogu u tome da nastupa za Srbiju imala upravo Crvena zvezda koja je razgovarala sa mladim i talentovanim krilom i ubedila ga da je za njega bolje da odabere svoju državu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Stefan Mitrović i Strahinja Eraković će biti na raspolaganju Draganu Stojkoviću Piksiju za predstojeće mečeve u okviru Lige nacija protiv Norveške i Švedske.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter