3
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@crvenazvezdafk

DOŠLO MI JE DA UĐEM U TEREN: Vujadin Savić o meču sa Monakom – otkrio i kako se vratio na Marakanu!

Objavljeno: 10.09.22 u 19:44

Opširan razgovor sa nekadašnjim štoperom crveno-belih.

U iscrpnom intervju za Telegraf, Vujadin Savić je pričao o utakmici sa Monakom, kako je došlo do odluke da završi karijeru, odakle on u stručnom štabu Miloša Milojevića.

Pre svega pričao je o odluci da završi karijeru.

Uvek sam kroz karijeru nastojao da budem realan i da dobro promislim pred svaku odluku. Nije bilo lako da okačim kopačke o klin, jer sam ceo život posvetio tome, ali sam osetio da je pravi momenat za novo poglavlje u mojoj karijeri. Uz podršku najbližih, doneo sam odluku koja nije laka, ali mislim da je prava – rekao je Vujadin Savić na početku razgovora za Telegraf.

Vujadin Savic Crvena Zvezda – Radnicki Superliga Super liga Srbije April 13. 2019. 13.4.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Potom se dotakao kako je došlo do saradnje sa Milošem Milojevićem, novim trenerom Zvezde.

Imam mnogo prijatelja u Zvezdi, što mi govori da sam u igračkim danima zaista bio profesionalac i neko koga ljudi pamte po lepom. Miloš Milojević me je pozvao, kao i ostatak uprave, svi u klubu su bili za to da dođem i pokušam da pomognem u radu stručnog štaba. Imponuje mi to, zaista sam ponosan što sam ponovo u svojoj kući – istakao je Savić.

Vujadin Savic Backa – Crvena Zvezda Superliga Super liga Srbije April 3. 2019. 3.4.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Zatim je pričao i o svojoj debitantskoj utakmici u novoj ulozi – Zvezda je poražena od Monaka, 1:0.

Došlo mi je da uđem na teren. Šalu na stranu, moram da se navikavam na to da mi je uloga drugačija nego ranije. Međutim, uvek je teže kada gledaš, nego kada igraš, tu nemam dilemu – počinje Vujadin.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Rad v Crvena Zvezda
Vujadin Savic
Beograd, 17.03.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Žao mi je što nismo ostvarili bolji rezultat, jer smatram da smo zaslužili bar jedan bod, ako ne i sva tri. Imali smo prilike, mogli da rešimo utakmicu ranije, utisak je bio da nećemo primiti gol, ali eto. To je fudbal i nauk za sve nas, ali ono što me raduje je da smo odigrali sjajnu utakmicu, bez obzira na rezultat. Sledeći put će sve te lopte ući u gol, nemam sumnju – dodaje nekadašnji fudbaler Zvezde i dodaje,

Možemo da prezimimo, sećam se i kad sam bio igrač pa smo remizirali sa BATE Borisovim 1:1 na Marakani kad se očekivalo da pobedimo. Tad smo isto zaslužili pobedu, ali je na kraju bio remi, a mi smo dočekali evropsko proleće – kaže Savić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter