2
Domaći fudbal

FOTO: Facebook/FK Crvena zvezda

DELIJE PRUŽILE PODRŠKU FUDBALERIMA PRED NOVI PAZAR: Posebno se obratili ovoj dvojici fudbalera! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.22 u 15:55

Žele da pokažu da su uz tim.

Navijači Crvene zvezde došli su danas na trening fudbalera kako bi pružili podršku igračima pred derbi susret 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sa Novim Pazarom koji se igra sutra od 17 časova. Dodatni motiv za dolazak na trening igrača je i to što su Delije onemogućene da prisustvuju utakmici u Pazaru s obzirom da je zabranjeno prisustvo publike na tom meču.

FOTO: Facebook/FK Crvena zvezda

Nakon poraza od Monaka u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, 1:0, zvezdaška javnost se podelila. Navijači sa, uglavnom, zapadne tribine su zviždali Slavoljubu Srniću i Aleksandru Kataiju tokom njihovog izlaska sa terena na tom meču.

FOTO: Facebook/FK Crvena zvezda

Delije su to prepoznale i na današnjem treningu posebno su obratili pažnju na ta dva igrača. Nakon kratkog razgovora sa igračima, počelo je skandiranje Slavoljubu Srniću, a potom i Aleksandru Kataiju, kojima je to očigledno prijalo.

Videćemo da li će ovo dodatno motivisati fudbalere šampiona Srbije.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter