0
Domaći fudbal

Samed Bazdar (L) and Aleksandar Dragovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UZBUDLJIVO KOLO MOZZART BET SUPERLIGE SRBIJE JE PRED NAMA: Partizan se nada još jednom kiksu Zvezde, Pazarci žele da produže niz pobeda, a Zvezda hoće povratak na prvo mesto!

Objavljeno: 09.09.22 u 14:32

Biće veoma napeto.

Sutra se igraju uvodna dva meč 11. runde šampionata Srbije. Da krenemo redom.

Napredak će u Kruševcu od 19 časova dočekati Radnički 1923. Čarapani su uspeli da povežu dve pobede i da se barem malo izdignu na tabeli. Žele da nastave pobednički niz protiv Radničkog i tako ih preskoče na tabeli.

Sa druge strane Kragujevčani su u krizi, vezali su tri poraza u nizu. Treba biti iskren pa reći da su igrali protiv Partizana, TSC-a i Novog Pazara, koji su trenutno u odličnoj formi.

Na TSC Areni, domaćin, ekipa TSC-a će pokušati da iskoristi impuls samopouzdanja koji su dobili remijem na Marakani prošlog vikenda i savlada Kolubaru.

Ekipa iz Lazarevca dolazi u Bačku Topolu rasterećena, s obzirom da iz 10 kola već imaju 15 bodova.

Nedelja:

Mladost GAT će u Novom Sadu od 17 časova ugostiti Spartak iz Subotice. Dve ekipe koje su u veoma lošoj formi i obe će hteti pobedu. Mladost je bez pobede 9 utakmica, a Spartak čak pet.

Kulminacija drame kreće iz Novog Pazara upravo u 17 sati gde će šampion Crvena zvezda, biti gost fantastičnog Novog Pazara koji je ostvario 7 pobeda u nizu i nada se novoj. Optimizam gaje na osnovu njihove odlične forme, kao i krize kroz koju trenutno prolazi Zvezda.

Crveno-belima će ovaj meč biti od velikog značaja. Već tri meča u nizu ne znaju za pobedu, a eventualni novi neuspeh bi bio zaista ozbiljan udarac pred nastavak sezone.

U drugom velikom derbiju ovog kola Čukarički na Banovom brdu od 19 sati dočekuje Vojvodinu. Dve ekipe sa jednakim brojem bodova, nalaze se na deobi trećeg mesta koje ove sezone vodi u Evropu, sa 19 bodova.

Vojvodina ne zna za poraz u celoj sezoni, dok je Čukarički u Mozzart Bet Superligi poražen samo jednom na Banovom brdu u ovoj sezoni i to od TSC-a u prvom kolu.

Pola sata nakon starta tog meča počeće i duel Partizana i Mladosti iz Lučana na stadionu Partizana. Crno-beli, iako su odigrali užasno prvo poluvreme u Češkoj, igraju sve bolje i sve osim pobede bi bilo veliko iznenađenje.

Mladost u Beograd dolazi rasterećeno, sa sigurno velikim motivom da crno-belima otkine koji bod.

Ponedeljak:

Od 16 sati, Javor će pokušati da dođe do pobede nakon pet vezanih mečeva bez pobede, dok će Radnik iz Surdulice igrati za prvu pobedu u sezoni. Videćemo hoće li novi trener Surduličana, Dragan Perišić  uspeti da do ponedeljka unese nešto novo u igru Radnika.

Za kraj, 11. kolo će zatvoriti Voždovac i Radnički Niš u Beogradu. Popularni Zmajevi su sezonu otvorili veoma dobro i nalaze se na 6. mestu sa samo 4 boda zaostatka u odnosu na lidera, Novi Pazar.

Sa druge strane Radnički uporno pokušava da uhvati kontinuitet dobrih igara i možda je stadion na krovu tržnog centra upravo mesto odakle će krenuti pozitivna serija Nišlija.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter