0
Domaći fudbal

Stefan Colovic Superliga Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STRAŠNO POJAČANJE ZA RADNIČKI: Potpisao doskorašnji fudbaler Čukaričkog – Krilo internacionalnog iskustva stiže na ‘Čika Daču’!

Objavljeno: 09.09.22 u 13:16

Radnički je u svoje redove uspeo da dovede više nego ozbiljno pojačanje!

Ekipa kragujevačkog Radničkog nalazi se u ‘donjem domu’ Superlige Srbije, a kako bi izbegli borbu za opstanak, ojačavanje sastava bilo je neminovno. Danas je u klub zvanično stigao krilni fudbaler Stefan Čolović. On će nesumnjivo biti ogromno pojačanje za tim iz Kragujevca, a u redove Radničkog 1923 stiže iz Čukaričkog.

FOTO: FK Čukarički

‘U Čukaričkom sam proveo sigurno najlepši period karijere. Igrao sam u sjajno organizovanom klubu, dao doprinos u dve sezone osvajanjima trećih mesta, sa klubom izborio plasman u evropska takmičenja. Pored rezultata, što je sigurno i mnogo bitnije, stekao sam mnogo prijatelja na Banovom brdu, provodio kvaliteteno vreme u klubu. Ostaju nam prelepe uspomene na pobede i druženja, uvek ću se rado vraćati u Čukarički .’ – rekao je Čolović.

VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Tokom svoje karijere Čolović je nastupao za Rad, Slobodu iz Tuzle, Drinu iz Zvornika, Jagodinu, Radnički iz Pirota, Proleter, Dundalk i pomenuti Čukarički.

‘Iskreno, čekao sam angažman u inostranstvu, ali su iz Radničkog bili prilično konkretni, pokazali su interesovanje. Imao sam prilike da se uverim da je ovo prava sportska priča, lako smo se dogovorili. Na meni je da nastavim kontinuitet igara koji sam “uhvatio” u Čukaričkom. Kragujevčani imaju finu ekipu, novi saigrači su me lepo prihvatili. Kompetentni smo, borićemo se u prilično izjednačenoj Super ligi sa svima. Još jednom bih iskoristio priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom za prelep period proveden na Banovom brdu.’ – zaključio je Čolović.

Čolović ima 28 godina i najbolje se snalazi na pozicijama levog i desnog krila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter