0
Fudbal

Lazar Randjelovic Crvena Zvezda - Olimpijakos, Red Star - Olympiacos, UEFA Champions League 1.10.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)

SRPSKI FUDBALER IMA NOVI KLUB: Pojačao najlošiji tim ruske lige! (FOTO)

Objavljeno: 09.09.22 u 11:23

Novi izazov za doskorašnjeg igrača Olimpijakosa!

Kao grom iz vedra neba stigla je sinoć vest da je Lazar Ranđelović novi fudbaler ruskog Urala. Ono što je posebno zanimljivo je to da se ne spominju bilo kakvi detalji da li je u pitanju pozajmica ili kupovina.

Ranđelović je tako napustio Olimpijakos u kojem nije iskoristio svoju šansu.

FOTO: FK Ural

U grčke crveno-bele stigao je leta 2019. godine posle odlične sezone u Radničkom iz Niša, za nešto više od pola miliona evra.

Počeo je dobro, postigao par bitnih golova u Evropi i onda samo odjednom stao. Sledeće sezone odigrao je 35 utakmica za Olimpijakos, ali nije uspeo da se upiše u strelce ni jednom, što za igrača iz napada svakako nije dobra stvar. Izgubio je poverenje tadašnjeg trenera Pedra Martinsa i u finišu prelaznog roka poslat u Leganes na pozajmicu.

Španski klub ga nije otkupio iako je igrao dosta solidno. Nakon što se vratio u Pirej ovog leta, Martins je govorio da će Ranđeloviću dati novu šansu, međutim nije dočekao trenutak za to, s obzirom da je smenjen nakon eliminacije Olimpijakosa iz kvalifikacija za Ligu šampiona od famoznog Makabija iz Haife.

Novi šef stručnog štaba, Karlos Korberan je pružio priliku srpskom krilu, odigrao je sva četiri meča u Evropi, međutim nije išlo.

Srbin se sada seli u Ural, gde će klubu iz Jekaterinburga pokušati da pomogne u borbi za opstanak.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter