0
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

RADNIK PONOVO IMA NOVOG ŠEFA STRUČNOG ŠTABA: Treći trener od početka sezone u Surdulici!

Objavljeno: 09.09.22 u 11:00

Da li će on konačno podići ekipu?

Radnik iz Surdulice krenuo je očajno u novu sezonu Mozzart Bet Superlige Srbije. Na 10 utakmica, Surduličani ne znaju za pobedu, a sakupili su svega 3 boda.

Kao i uvek kada ne ide, sve se lomi na trenerima. Prvi je cenu lošeg starta platio Aleksandar Linta koji je smenjen nakon samo dva kola.

Aleksandar Linta Crvena Zvezda – Vozdovac, Superliga, Super liga Srbije, titula, trofej, dodela pehar prvenstvo May, 22. 2022. Belgrade Serbia.
22.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Nakon Linte, na njegovo mesto došao je crnogorski stručnjak Dragan Radojičić. Međutim i on je izdržao samo do devetog kola. U porazu od Čukaričkog, 4:0, ekipu je vodio Sekula Rašiovan.

Head coach Dragan Radojicic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v Vojvodina
Beograd, 07.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Uprava je bila u potrazi za novim trenerom i izbor je pao na Dragana Perišića. On će biti treći trener za Radnik u ovoj sezoni, a prošlo je tek deset utakmica. Perišić će pokušati da ekipu izvuče iz opasne zone i zadrži u elitnom društvu.

Novi trener Radnika prošle sezone je radio u Železničaru iz Pančeva, kao i Radničkom iz Sremske Mitrovice.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter