0
Fudbal

Foto: Twitter/@Miralem_Pjanic

PJANIĆ O PRIJATELJSKOM MEČU PROTIV RUSIJE: Samo ću reći, da ovo nije dobro! (FOTO)

Objavljeno: 09.09.22 u 18:46

U toku današnjeg dana donesena je odluka u FSBiH da reprezentacija Bosne i Hercegovine igra prijateljski meč protiv Rusije.

Pet članova komiteta za hitnost u FSBiH glasalo je za, dok je jedan bio protiv, a u pitanju je Irfan Durić.

“Kao potpredsednik tražio sam da to pitanje uz sve materijale koje smo dobili ide na Izvršni odbor FSBiH. Ako budem preglasan, znaćete, tražio sam da sve unese u zapisnik. Smatram da treba biti mudar, da se donese odluka koja je najbolja za BiH. Koliko je pametno igrati sa Rusijom razumemo se mi koji to razumemo, ali imamo ovdje manjkavost, koja nas dovodi u dilemu. Imamo dokument od UEFA da ta utakmica nije sporna” rekao je Durić.

Nakon ove vesti, oglasio se i jedan od najboljih fudbalera Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić, koji je istakao da je nezadovoljan ovom odlukom.

„Čuo sam za odluku saveza. Čelnici saveza znaju moj stav. Zvali su, pitali su me šta mislim o utakmici. Rekao sam šta mislim, a onda sam se iznenadio drugačijom odlukom. Nije dobra odluka! Bez reči sam. Kad reprezentacija počne igrati dobro, uvek se nešto kvari. Nemam reči. U NSBiH znaju moj stav. Samo ću reći, da ovo nije dobro“ bio je jasan Miralem Pjanić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter