0
Domaći fudbal

Foto: MerkurXtip

NAJAVA KOLA SRPSKE LIGE: „Male lige“ su uvek u modi! (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.22 u 17:09

Samo na jutjub kanalu MerkurXtip svakog vikenda možete pratiti nekoliko utakmica iz Srpskih i Zonskih liga.

Većina fudbalskih navijača i poklonika vezana je za strana prvenstva, najviše za Lige petice, ali i našu Superligu i to je srazmerno količini reklame, naravno i kvaliteta najvažnije sporedne stvari na svetu. Za gotovo svakog savremenog muškarca (i za neki procenat dama), šta je vikend bez sporta, a posebno fudbala?

Realno gledano, nema puno lepših događaja nego sa društvom otići na lokalni stadion i uz semenke i piće navijati za lokalni klub, ako već u blizini ne postoji neki superligaš. Naravno, kvalitetno provedeno vreme sa porodicom i prijateljima podrazumeva se kao kiša u oktobru, ali sport je, direktno ili indirektno, sastavni deo života, priznali to ili ne.

Lokalna zajednica je stub svakog društva, a nema puno važnijih stvari u lokalu od kluba koji vikendom okuplja čitavo mesto, posebno u manjoj sredini.

To je shvatio MerkurXtip i uklopio se sjajnom ponudom, posebno kada su „male lige“ u pitanju. Za razliku od konkurencije, ponuda naših nižih liga je izuzetno bogata, što je naišlo na sjajan odziv igrača jer, kako rekosmo, neka opklada će sigurno pojačati doživljaj praćenja meča. Znamo svi šta mogu s loptom da urade zvezde iz Premijer ili Bundeslige, pa i naše najjače lige, ali umešnost s loptom nekog iz porodice ili komšiluka daće svima nove teme za razgovor u mestu. Posebna su poslastica rivalstva komšijskih klubova i derbija vrha ili dna tabele, a njih će biti sve više kako bude odmicala prvenstva.

Zato u MerkurXtip-u možete naći deo pod nazivom Xtip Kladionica i uvek „pogurati“ svog favorita i pravac na stadion, bez obzira da li je klub u Super, Prvoj, Srpskoj ili Zonskoj ligi. Bude tu i najzanimljivijih mečeva iz Okružnih ili Gradskih liga širom naše zemlje, zato se ova kategorija neretko ističe na našem tržištu.

Za sve one koji vole fudbal na malim ekranima, neće sigurno naći prenose nižih liga, ali tu je Xtip Stream. Na svom youtube kanalu, MerkurXtip svakog vikenda prenosi nekoliko utakmica iz Srpskih i Zonskih liga. Po komentarima i broju pratilaca, jasno je da je to pun pogodak jer je moguće pratiti igre svog omiljenog tima i na gostovanju.

Danas od 16 časova prenos će ići iz Beograda, a sastaju se Brodarac i Zemun, u subotu ćemo u isto vreme gledati okršaj iz Srpske lige – grupa Zapad između Smedereva 1924 i Rađevca iz Krupnja, a nedelja je rezervisana za okršaj Jedinstva iz Rumenke i Hajduka iz Divoša iz Vojvođanske lige – grupa Jug.



Takođe, doprinos fudbalu uopšte, a posebno nižim ligama MerkurXtip pruža i svojevrsnim nadmetanjem na društvenoj mreži Instagram gde je gotovo uvek velika borba takmičara iz određenih liga koji se bore za sportsku opremu. Do sada je komplet garniture dresova i opreme dobilo 12 klubova, a uskoro će se taj broj udvostručiti jer sve je u nadmetanju i igri na travnatom terenu koja neretko prevazilazi okvire vikenda i uveseljava nas svakog dana.

Zato, slavimo fudbal zajedno!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter