2
Domaći fudbal

Osman Bukari (L) and Guelor Kanga Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ O SUKOBU KANGE I BUKARIJA: „Mi smo tim, niko ne sme da iskače iz toga!“ (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.22 u 09:31

Nije bio srećan zbog tog događaja trener Zvezde.

Crvena zvezda je poražena u prvom kolu grupne faze Lige Evrope od Monaka na Marakani rezultatom 1:0. Dan posle, osim o utakmici priča se i o još jednom detalju.

Naime, nakon što je sudija označio kraj prvog poluvremena, fudbaleri Zvezde, Gelor Kanga i Osman Bukari, ušli su u verbalni sukob koji je zamalo prerastao i u fizički okršaj. Ipak, sve su uspeli da smire njihovi saigrači, kao i stručni štab.

Na početak drugog poluvremena Kanga i Bukari su izašli zagrljeni i izgledalo je kao da se ništa nije ni desilo.

Posle meča trener crveno-belih, Miloš Milojević, upitan je da objasni šta se desilo u svlačionici u poluvremenu.

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 08: Head coach Milos Milojevic of Crvena Zvezda reacts during the UEFA Europa League group H match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Rajko Mitic Stadium on September 8, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Milojević je istakao da prvo nije video tu situaciju, ali da je bio oštar u svlačionici nakon što su mu rekli.

Nisam ja to video, ušao sam ranije. Fudbal je igra emocija, sve ključa, bude malo više testosterona. Nisam video da bih mogao da komentarišem, ali to što znam je da su se u svlačionici izgrlili i izmirili i nastavili da igraju. To je nešto što moraju da kontrolišu mnogo bolje. Pričali smo, možda sam bio i oštar prema njima u poluvremenu, započeo je Milojević.

Dodao je i da su oni tim i da iz toga niko ne sme da iskače bez obzira na kvalitet.

Mi smo tim, niko ne sme da iskače iz toga, uz dužno poštovanje prema kvalitetu svakog igrača. To nema nikakve veze sa kvalitetom, ako treba da se reši, to treba da se reši interno. Nešto što ne priliči renomeu ovog kluba ne treba da se radi, zaključio je trener Zvezde.

Evo kako je izgledao sukob dva Zvezdina Afrikanca.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter