0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILAN RASTAVAC PRED ČUKARIČKI: Drago mi je što je ta pozitivna tradicija sad na našoj strani! (FOTO)

Objavljeno: 09.09.22 u 16:16

Pored derbija kola između Novog Pazara i Crvene zvezde, još jedan derbi je na programu u nedelju kada će Čukarički dočekati Vojvodinu na Banovom brdu.

Šef stručnog štaba Stare dame iz Novog Sada izneo je svoja očekivanja na konferenciji za medije.

“Ekipa Čukaričkog je pokazala čvrstinu i sposobnost da postiže mnogo golova i da na različite načine ugrožava protivnika. Ipak, spremili smo se da to što je dobro kod njih sprečimo i ugrozimo ono što su njihove slabosti. Najveći broj golova primili su iz tranzicije. To su egzaktni podaci, koji su lako dostupni. Prema tome, ako je nešto slabost u njihovoj igri, to je ta defanzivna tranzicija. S druge strane, dominacija Čukaričkog ogleda se u tome što su u stanju da mnogo lopti unesu u šesnaesterac, i tu koriste snagu i visinu napadača Badamosija. To je nešto čega treba da se pripazimo i da se trudimo da ih što češće udaljimo od našeg kaznenog prostora“ započeo je Rastavac, a onda istakao da njegov tim želi da nastavi sa pobedama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Najvažniji je naš stav odnosno to što idemo sa jasnim ciljem da nastavimo da pobeđujemo. To je ono što nas vodi. Jasno nam je da ispred sebe imamo kvalitetnog protivnika, da su i oni kao i mi u dobrom momentu i da nam neće biti nimalo lako. Međutim, vodimo se svojom ambicijom, svojim sposobnostima i verujem da smo u stanju da nastavimo pobednički niz“ zatim se osvrnuo trener Vojvodine na statistiku koja kaže da crveno-beli iz Novog Sada imaju dobar skor na Banovom brdu.

“Iz dosadašnjeg iskustva verujem da tradicija nosi sa sobom nešto što je značajno i mislim da može da ima neki uticaj. Drago mi je što je ta pozitivna tradicija sad na našoj strani. Ima nešto u tome da određeni protivnici nekom leže više, a nekom manje“ rekao je Milan Rastavac, a za kraj istakao koliko ekipi znači pobeda u prošlom kolu protiv Voždovca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Znači mi ta pobeda, ali i periodi igre kad smo uspeli da ličimo na baš ozbiljan tim, sposoban da vrlo dobar Voždovac stavi u probleme. Jasno nam je da ćemo ispred sebe imati sve kvalitetnije protivnike, ali ono što nas zanima jeste kako ćemo se mi ophoditi prema tome i jesmo li sposobni da rastemo uz protivnike koji dolaze. Verujem da jesmo i to nam je cilj“ zaključio je šef stručnog štaba Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter