0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

LALATOVIĆ JASAN: ‘Cilj je gornji deo tabele – Neophodna pojačanja u odbrani!’

Objavljeno: 09.09.22 u 13:57

Vratio se tamo gde je činio trenerska čuda – Sada mu je potrebno još jedno, najveće do sada!

Nenad Lalatović se pre nekoliko dana vratio u ekipu niškog Radničkog i odmah je počeo sa ojačavanjem sastava. Smatra sjajni stručnjak da je neophodno dovođenje igrača u defanzivi.

VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

‘Biće potrebno mnogo da se radi jer stanje u ekipi nije sjajno. Očekujem značajno kadrovsko jačanje, jer imamo manjak kvalitetnih igrača. Hitno moramo da reagujemo, u srednjem redu i napadu situacija je solidna, dok u odbrani nije nimalo dobro. Problem golmana rešili smo dolaskom Dragana Rosića. Ako se odmah ne bude pronašao najmanje jedan, a možda i dvojica štopera, kao i jedan zadnji vezni ništa nismo uradili. Optimista sam, verujem da ćemo da pronađemo ono što nam je potrebno. Samo devet bodova za deset kola je malo za ovaj tim, moramo mnogo više. Da ne mislim da možemo biti mnogo uspešniji ne bih ni prihvatio ponudu.‘ – rekao je Lalatović.

FOTO: FK Radnički Niš

Svestan je i sam Lalatović da će ovaj mandat u Radničkom biti izuzetno težak, ali spreman je na sve. Iako Radnički trenutno boravi u ‘donjem domu’, ambicije su da idu prema vrhu tabele, ali postepeno!

Nikola Stulic
Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 2nd leg Radnicki Nis – Gzira
Nis Serbia Srbija, 28.07.2022
foto: Starsport.rs ©

‘Pred nama je rudarski posao, od kojeg ne bežim. Siguran sam da će sa takvim shvatanjima naši igrači ispunjavati obaveze. Imamo utakmice protiv Voždovca u Beogradu i Spartaka na Čairu, posle čega sledi pauza zbog reprezentacije. Tih petnaestak dana moramo maksimalno da iskoristimo i da poboljšamo fizičku spremnost, ali i maksimalno se uigramo. Samo sa dolaskom novih igrača možemo da rešimo problem velikog odliva fudbalera ovog leta. Cilj mi je da krenemo prema sredini, kasnije i gornjem delu tabele. Do njega ćemo sigurno stići ako se svi zajedno podignemo. Tek tada će i rezultati biti bolji. Zbog toga je bitno da sakupimo što više bodova do pauze, a onda ih osvajamo u seriji.’ – dodao je Lalatović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter