0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram

DRAGOVIĆ OBJAVIO SLIKU SA DEDOM: Unuk i njegovi saigrači mu pokvarili rođendansko slavlje! (FOTO)

Objavljeno: 09.09.22 u 15:26

Nije raspoložen deda.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka sinoć u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope na Marakani rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Švajcarac Bril Embolo iz penala u 74. minutu.

Ipak, Aleksandar Dragović, kao i celokupna defanzivna linija Zvezde, odigrao je odličan meč i u potpunosti neutralisao igra Ben Jeder, Minamino, Golovin i slično. Međutim, pad koncentracije Slavoljuba Srnića i napravljen penal odredili su dalji tok meča.

Austrijski defanzivac sinoć je došao do 62. nastupa u Ligi Evrope i tako postao igrač sa najviše nastupa u drugom po jačini evropskom takmičenju.

U porodici Dragović svi su Zvezdaši, a posebno veliki navijač crveno-belih je deda Zlativoje, koji je i odigrao ključnu ulogu u dolasku Aleksandra u Zvezdu.

Dedi je danas rođendan, a štoper Crvene zvezde je na svom Instagramu podelio stori na kojem se vidi da je gospodinu Zlativoju teško pao sinoćni poraz.

„Deda „raspoložen“ posle jučerašnje utakmice (nikako)“, napisao je Aleksandar.

FOTO: Screenshot/Instagram

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter