1
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

ĐANMARKO POCEKO VERUJE SVOJIM IGRAČIMA: „Znamo da će biti teško, Srbija je sjajna ekipa, ali sa ovom grupom momaka spreman sam na sve!“

Objavljeno: 09.09.22 u 13:20

Svestan je koliko će biti teško.

Selektor košarkaške reprezentacije ItalijeĐanmarko Poceko, veruje u svoje igrače pred meč sa Srbijom u okviru osmine finala Evrobasketa.

Istakao je da mnogo poštuje Srbiju i da je odrastao gledajući jugoslovensku košarku.

Mnogo poštujem Srbiju, odrastao sam gledajući jugoslovensku košarku. Međutim, imam mnogo poverenja u svoje igrače, imaju veliko srce i ići ću svuda sa njima. Znamo da će biti teško, Srbija je sjajna ekipa, ali sa ovom grupom momaka spreman sam na sve, rekao je Poceko.

FOTO: FIBA

Dotakao se i svojih momaka i rekao da je ponosan na njih.

Otkako sam došao na klupu reprezentacije, da budem iskren, nisam očekivao da će ekipa da igra na ovom nivou. Odigrali smo osam utakmica i izgubili samo dve – jednu tesno od Grčke, a u drugoj protiv Ukrajine imali smo trenutak lošeg stanja nakon odličnog prvog poluvremena, počeo je selektor Italije.

Generalno gledamo, verovatno smo mogli da uradimo nešto više u grupi. Ponosan sam na svoje igrače i na predanost koju su do sada pokazali. Sada samo treba da razmišljamo o Srbiji i utakmici koju ćemo igrati u nedelju. To je jedino što je sada važno, naglasio je Poceko.

Utakmica između Srbije i Italije na programu je u nedelju od 18 sati u Berlinu.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter