0
Evropske lige

FOTO: Tviter/@TorinoFC1906_En

TORINO PONUDIO NOVI UGOVOR SRPSKOM REPREZENTATIVCU: Ukoliko potpiše dobiće duplo veću platu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.22 u 18:07

Bikovi ponudili Saši Lukiću ugovor do 2026. godine

Burno je bilo na relaciji Torino-Lukić u poslednjih par nedelja. Sve je počelo nakon što je Saša odbio da putuje sa ekipom u Moncu uz obrazloženje da zaslužuje bolji tretman od predsednika kluba Urbana Kaira, koji je izjavio da pregovori oko novog ugovora nisu završeni, a srpskom igraču se to nije svidelo

Potom je brzo usledilo Lukićevo izvinjenje i ostanak u klub, a sve ukazuje na to da će na red doći i novi ugovor.

Italijanski novinar, Nikolo Skira, prenosi da je Torino ponudio Lukiću novi ugovor uz duplo bolje uslove i dve godine duži u odnosu na trenutni koji ističe 2024. godine.

Srpski vezista prema aktuelnom ugovoru zarađuje 700 hiljada evra godišnje, a prema novom bi ta cifra išla na 1.500.000 evra za godinu dana.

Sada je sve na Lukiću, koji je nakon incidenta pred meč sa Moncom izgubio kapitensku traku, ali nastavio kontinuitet odličnih igara.

Saša je član Torina od 2016. godine kada je iz Partizana prešao u Italiju za 1.700.000 evra. Sezonu 2017/18 proveo je u Levanteu, a od tada je standardni član italijanskog kluba.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter