0
Domaći fudbal

Tomislav Sivic Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 2nd leg Radnicki Nis - Gzira Nis Serbia Srbija, 28.07.2022 foto: Starsport.rs ©

SIVIĆ U PANČEVU: „Izabrao sam Železničar jer mi se svideo projekat!“

Objavljeno: 08.09.22 u 17:03

Pronašao novi angažman.

Tomislav Sivić prošle sezone uspeo je da sa Novim Pazarom obezbedi opstanak u Mozzart Bet Superligi Srbije, a zatim je preuzeo kormilo Radničkog iz Niša.

Međutim sa Nišlijama stvari nisu krenule dobro, iako je Radnički na momente igrao veoma lep fudbal. Ispadanje iz kvalifikacija za Ligu konferencija od malteške Gzire, potom i loši rezultati u domaćoj ligi, sve je to bilo dovoljno za razlaz Sivića i Radničkog.

Sada ima novi angažman i to u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije! Naime, Sivić je i zvanično danas promovisan u novog trenera Železničara iz Pančeva.

Kao što smo najavili, nismo hteli da uzmemo prvog slobodnog trenera, da lomimo preko kolena, već smo radili studiju koju smo svi zajedno organizivali. I rešili smo da nađemo čoveka i trenera koji u potpunosti može da odgovori ambicijama kluba. Izbor je pao na Tomislava Sivića, rekao je na promociji sportski direktor Železničara Ivan Adžić.

Tomislav Sivic Radnicki Nis – Partizan Superliga Srbije 15.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Tomislav Sivić je istakao da je imao ponude i superligaša, međutim da se za Železničar odlučio zbog dobrog projekta.

Imao sam i nekoliko superligaških ponuda, ali odlučio sam se za Železničar jer mi se svideo projekat. Pančevo kao grad dugo nije imalo prvoligaša i to je sportski izazov koji me privukao ovamo. I sportski ljudi koji su igrali fudbal na ozbiljnom nivou. Cilj je jasan, ulazak u Superligu, sve su to ozbiljni zadaci i izazovi, a da ne verujem u to sigurno ne bih dolazio, poručio je Sivić.

Železničar se trenutno nalazi na trećem mestu Mozzart Bet Prve lige Srbije sa 13 bodova iza Grafičara i IMT-a.

NAJNOVIJE VESTI IZ PRVE LIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter