1
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PETRIĆU ŽAO MOMAKA: Smirio sam ih potpuno na poluvremenu!

Objavljeno: 08.09.22 u 21:13

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Slovackim u Češkoj, a nakon meča šef struke crno-belih, podelio je svoje utiske novinarom Arene Sport.

„Najavio sam na konferenciji da nas očekuje klasičan engleski meč. Tako je i bilo. Sve golove primili smo iz skoka, nismo reagovali kako treba… Drugo poluvreme mnogo bolje s naše strane. Žao mi je što momci nisu izdržali do kraja. Mislim da ova utakmica može da se poredi sa onom čuvenom protiv Seltika pre više od 30 godina“, rekao je strateg Partizana, da bi potom nastavio:

„Bilo je i slabijih, naročito u Novom Sadu i Kragujevcu. Smirio sam igrače potpuno. Rekao im da urade ono što moraju da urade. Da čiste loptu kao pravi defanzivci. To su radili u drugom delu. Napravio sam neke nelogične izmene. Sa Andradeom i Nathom bolje smo držali loptu“.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Petrić nije žleo mnogo da se bavi isključenjem Belića…

„Da li je sudija prenaglio ili ne, ja to ne znam. Kristijan je temperamentan igrač. Takav je tip. Ne znam da li će to promeniti u budućnosti. Ali kada bi to izbacio, onda ne bi više bio Kristijan. Sve čestitke i njemu na večerašnjih 20-ak minuta, kao i na nekoliko utakmica pre ove“, zaključio je strateg Partizana.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter