0
Evrokupovi

FOTO. Twitter/@FKPartizanBG

PARTIZAN VODI SA IGRAČEM MANJE: Dijabate i Rikardo preokrenuli protiv Slovackog! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.22 u 19:51

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18.45 časova gostuju ekipi Slovackog u Češkoj u okviru prvog duela grupne faze Lige konferencija. Primetno je da je Gordan Petrić izveo izuzetno defanzivni sastav, jer pored petorice defanzivnih fudbalera, na terenu su i dva zadnja vezna. Česi su izašli u očekivanom sastavu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Fudbaleri Slovackog su poveli već u petom minutu utakmice, nakon što je odbrana Partizana loše reagovala i nije izašla u blok strelcu gola, Janu Kalabiški, pre svega Hamidu Traore koji je zakasnio da zatvori šut levog beka rivala.

Potom jedan centaršut su loše branili centaršut rivala, jedan igrač je skočio i udario loptu glavom, koja se odbila ponovo do Kalabiške koji je po drugi put matirao Popovića. Zaista neshvatljiva igra defanzivaca Partizana. Svega dva minuta kasnije je zbog nesmotrenog starta na rivala pocrveneo Kristijan Belić.

Partizan je do kraja poluvremena bio u podređenom položaju, a jedina „šansa“ za naš klub je bila između dva gola, kada su Rikardo i Natho izašli dva na jedan sa golmanom rivala, ali je podignuta ofsajd zastavica. Zanimljivo je da Partizan uopšte nije šutnuo ka golu.

Na samom početku nastavka Dijabate je uhvatio volej sa ivice šesnaesterca, a Ngujen golman domaćih je bio zaklonjen, loše reagovao i primio pogodak. Partizan se donekle vratio u život. Odličan ulaz sa desne strane je svega Fuseni Dijabate imao, napravio razliku i šutirao, fantastično pogodio gol i poravnao rezultat. Rikardo Gomeš je volejem levom nogom odlično šutirao i potpuno preokrenuo rezultat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter