0
Evrobasket 2022

FOTO: Twitter/@EuroBasket

NAJBOLJI DANKER PLANETE DOŠAO DA BODRI JOKIĆA: Džokerov saigrač iz Denvera navija za Srbiju, evo šta je rekao o njoj! (FOTO)

Objavljeno: 08.09.22 u 23:13

Košarkaši reprezentacije Srbije su završili grupnu fazu Evrobasketa sa svih pet trijumfa jer su lako slavili protiv selekcije Poljske rezultatom 96:69. U Pragu su Orlovi imali jednog poznatog navijača, jer je našu selekciju bodrio saigrač Nikole Jokića iz Denvera, Aron Gordon, koji se oglasio nakon utakmice.

„Sila su, uvek bili. Veoma su dobar tim i kao što uvek pričam, kada imaš Nikolu Jokića u ekipi imaš šansu da dobiješ svaku utakmicu. Uzbuđen sam da vidim šta će uraditi u Berlinu. Navijam za njih“, rekao je Gordon i nastavio: „Žao mi je što sam propustio priliku da gledam Vlatka i Sloveniju. Bilo bi lepo videti i Čakija, ali trudim se da ih podržim. Mi smo porodica i putovaću svuda po svetu da gledam košarku i podržim Jokića“.

Iznenadio je našeg centra.

„Iznenadio sam ga. Rekao sam da sam došao da ga ispratim. Da neću ići u Berlin i poželeo mu sreću. Da nastavi da pobeđuje i donese trofej kući“.

Za kraj pozdrav za sve navijače Denvera iz naše zemlje..

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

„Hteo bih da pozdravim sve navijače iz Srbije i da im se zahvalim na podršci. Neka nastave da nas prate, spremamo velike stvari u Denveru“, zaključio je Eron Gordon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter