0
Evrokupovi

Foto: Liverpool FC

KLOP NAKON DEBAKLA U NAPULJU: Teško mi je da prihvatim ovo, ali moram! (FOTO)

Objavljeno: 08.09.22 u 08:27

Jedan od najbolnijih poraza u grupnoj fazi Lige šampiona doživeo je Liverpul od Napolija, pa je Nemac upitan da li će ostati na klupi engleskog velikana.

Jedan od najvećih klubova Evrope i sveta ne sme sebi da dozvoli start sezone kao što ga Redsi trenutno imaju, iako u Klopa ima poverenje cela liverpulovska javnost, sinoć je Nemac isto uspeo da uljuljka i našao se na meti kritika.

„Ovo je veoma teško da se prihvati. Ali, ako ste gledali utakmicu nije tako teško da se objasni šta se dogodilo. Da počnem od dva penala. Ali, pre svega Napoli je odigrao jako dobru utakmicu, mi nismo. To je najjednostavnije objašnjenje ovog poraza“ započeo je Nemac, a zatim nastavio.

„Dali su gol iz jednog penala, promašili su drugi. Ali, naredna dva gola smo im bukvalni servirali kao na tanjiru. Morali smo da se branimo bolje. Na 3:0 smo kao imali neke šanse, ali zapravo nismo uopšte bili u utakmici. Nismo bili kompaktni ni defanzivno ni ofanzivno. Ne sećam se da sam nas video u nekoj presing situaciji sve dok Tijago nije ušao na teren. Bili smo svuda, preširoko smo stajali“ isfrustrirano je pričao Klop, a zatim rekao da će mu biti potrebno vremena kako bi analizirao na čemu treba da se radi i šta se zapravo desilo u Napulju.

„Veoma je jasno šta se dogodilo. Ali, nemam pravi odgovor sada, moram malo da razmislim. Teško mi je da prihvatim ovo, ali moram. Izgleda mi kao da ćemo morati da se pronađemo ponovo“ zatim je upitan da li se plaši da ga ne zadesi sudbina Tomasa Tuhela.

„Ne jer nismo u istoj siuaciji. Vlasnici našeg kluba su mirni i od mene, kao i uvek, očekuju da rešim ovu situaciju, ne misle da bi to trebalo da radi neko drugi“ jasan je Klop, a i ima pravo, jer je Liverpul vratio tamo gde i pripada. Zatekao je klub u rasulu, ali je uspeo da ga popne prvo na krov Evrope 2019, a onda i na krov Engleske 2020. i to posle punih 30 godina!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter