1
Evrokupovi

Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BORJAN NIJE OBESHRABLJEN: „To je fudbal, treba da budemo ponosni!“

Objavljeno: 08.09.22 u 23:50

Poraženi su fudbaleri Crvene zvezde od Monaka rezultatom 0:1 u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, ali smatra kapiten Milan Borjan da svaki zvezdaš može da bude ponosan večerašnjim izdanjem našeg tima.

– To je fudbal, odigrali smo dobru utakmicu pred našim navijačima i svaki zvezdaš treba da bude ponosan. Ne zbog rezultata, ali zbog odnosa prema dresu i utakmici. Primili smo gol iz penala i krivo mi je što smo izgubili, ali dešava se to… Idemo dalje, ima još utakmica u grupi i daćemo sve od sebe da prođemo dalje – počeo je Borjan.
Zvezda već šest godina u nizu beleži dobre rezultate i nema sumnje da ćemo tako nastaviti.
– Pokazali smo da je Zvezda velika time što poslednjih šest godina igramo u Evropu, a to nikom u Srbiji ne polazi za rukom. Mi to radimo iz sezone u sezonu, napredujemo iz dana u dan. Bilo je promena i turbulencija, ali smo izašli jaki iz toga. Večeras nismo imali sreće, ali čeka nas utakmica sa Novim Pazarom i bitno nam je da i tu osvojimo tri boda. Navijači su bili sjajni. Hvala severnoj tribini na velikoj podršci – istakao je Borjan.
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter