2
Evrokupovi

Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„AKO JE BIO PENAL ZA NJIH, BIO JE I ZA NAS“: Dragović „grmi“ nakon poraza!

Objavljeno: 08.09.22 u 23:30

Vidno razočaran nakon poraza od Monaka!

 

Crvena zvezda pretrpela je poraz na domaćem terenu od ekipe Monaka, a jedini pogodak postignut je sa bele tačke. Nakon duela, štoper Aleksandar Dragović nije bio zadovoljan kriterijumom glavnog arbitra.

 

„Ne znam šta da kažem, ne znam da li je bio penal. Ako je bio penal za njih, bio je i za nas.“ – rekao je i potom dodao:

Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nemamo sreće sa sudijama, ali idemo dalje, ima još pet utakmica..“ – zaključio je Dragović.

 

Crvenu zvezdu u narednoj rundi Lige Evrope očekuje gostovanje ekipi Trabzonspora.

 

Trabzon je danas poražen na gostovanju Ferencvarošu, pa nema sumnje da će oba tima biti gladna bodova.

0
0

2 Komentara

  1. Pa to je strasno koliko ti ne razumes fudbal! To sto ti trazis nema nijedan tim na svetu. Zvezda je igrala sjajno, a ti prestani da gleda filmove za decu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vreme je da pogledajmo istini u oči: nerealna očekivanja od naše Zvezde pokazala su se još jednom opravdanim.Fizička nespremnost koja dovodi do pada koncentracije zvedinih fudbalera je očigledna.Sa ‚‚dušom u nosu‚‚ i nemoći da se odigra svih 9o minuta kvalitetno,rezutira lošim rezultatima, kako u domaćem prvenstvu, tako i u evripskim takmičenjima.Kataj se ‚‚nije video‚‚ a bez njegovih magičnih poteza,Zveda je sterilna, trapava i bezopasna.Retke šanse se jednostavno moraju realizivati, bez toga, u Evropi Zvezda nema šta da traži.To je bolna činjenica, ali je to valjda, svakom sada jasno.Pojačanja, bez obzira na količinu izvojenog novca, i dalje nisu adekvatna.Samo su još jedan u nizu promašaja i to Zveda jednom mora sebi da prizna.Od Ohija do Falka, La Parle i da ne pominjemo ostale, više nego prosečne igrače, koji nisu dostojni Zvedaškog renomea.Evropa zahteva kvalitet a samim tim i izdvajanje velike kočine novca.Bez toga, zamagljivanjem očiju i sebi i navijačima, uspeh je stvarno nemoguć.Šta znači, recimo, pomeranje jedne veličine kakav je Eraković na mesto koje, pa valda je svima sada jasno, koje njemu nikako ne odgovara.Razlog – stvaranje prostora da igra neko drugi, recimo Mulunović, koji je na svakoj utakmici, evropskoj, dobrano kiksirao.I na kraju trener, taktika, postavka igre.Sramno, neevropski.Kalkulacije bez ikakvog rezona.Ljudi otvorite oči, nema rezultata uz neosnovane kalkulacije.Recept za uspeh, pa čak i sa ovakvim izborom igrača je sledeći:Snaga, brzina.efikasnost,koncentracija svih 9o minuta i želja za upehom, hrabrost.Bez potcenjivanja bilo kog eventualnog rivala.Pa videli smo kako igra jedan Šerif, ili recimo Makabi,Monako, za koje smo, prepotentno tvrdili da su manjeg kvaliteta od naše Zvezde. Još jedan dokaz da moderan fudbal još uvek ne shvatamo niti prihvatamo.Brzna, tranzicija,želja,realizacija polu ili gotovo nikakvih šansi.Aki pogodak je tu, uspeh, prolaz dalje.Gde smo mi, videli smo.Trapavi,sterilni,nedorsali.Nažalost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter