1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UZELI DVA BODA ZVEZDI PA SE POJAČAVAJU: Krilo stiže u Bačku!

Objavljeno: 07.09.22 u 11:21

TSC iz Bačke Topole odigrao je sa Crvenom zvezdom na Marakani nerešeno 1:1 i tako naterao crveno-bele da vežu dva meča bez trijumfa, a takođe i drugi put za mesec i po dana, tim Žarka Lazetića ostao je neporažen u Beogradu kod naša dva najtrofejnija kluba.

Nikola Čolić pojačaće klub sa severa Srbije. On na TSC Arenu dolazi iz Čuakričkog, gde ne računaju na njega, a ove sezone nije proveo ni minut na terenu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

TSC je sasvim solidno otvorio sezonu, do sada su primili svega tri pogotka, a trenutno su na petoj poziciji Superlige Srbije. Takođe dvadesetogodišnje krilo trebalo bi da pojača opcije, ali i konkurenciju u napadu Lavova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. On je Partizanov djak, dobat desni krilni, brz i jakog driblinga.Partizan se njega i Denisa Stojkovica nerazumno resio a poseduju zaista veliki talenat. Istina, ponekad to ne ide uporedo sa razvojem karijere,ali verovati je da ga Zare Lazetic dobro poznaje. Bilo bi mi drago da nadje putanju u karijeri bas kroz TSC.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter