0
Evrobasket 2022

FOTO: Twitter/Screenshot

SELEKTOR FRANCUSKE SE SUDARIO SA SUDIJOM: Posle meča je bio izrazirto nezadovoljan! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 23:45

Teško je podneo poraz.

Košarkaši Francuske poraženi su od Slovenije u petoj rundi grupe B ovogodišnjeg Evrobasketa, pa će samim tim u osminu finala ići sa 3. mesta. Pored monstruozne partije Luke Dončića, ovaj susret je obeležio i jedan bizaran događaj, kada se selektor Francuske Vensan Kole sudario sa sudijom, blago rečeno.

On je potom na konferenciji za medije istakao da je košarka sjajna igra, ali se potom osvrnuo na pojedine sudijske odluke.

Košarka je sjajna igra, sjajna igra kada igrači mogu da odlučuju. Kada je utakmica bila izjednačena, to nije bio normalan faul nad Okoboom na sredini terena. To je verovatno bio nesportski faul. Dragić je bio u mogućnosti da postigne lak koš nakon tog faula – počeo je Kole i dodao:

VESTI O EVROBASKETUI:

Šta mogu da kažem? Da pričam o utakmici, kada vidite takve stvari. To je nemoguće. Nemoguće je da imamo najbolje igrače, na najvišem nivou igre i da vidimo takve stvari. Mora da bude pošteno do kraja. Nikad se ne žalim. Toliko godina se nikad nisam žalio. Ali večeras, šta da kažem svojim igračima? Poslednja dva faula na Okobou i Furnijeu. Ne možemo ni da iskoristimo svoje šanse. Bez straha se vraćaju u svlačionicu sa zviždaljkama u džepovima! Šta možemo da uradimo? To je sve.

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter