0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

KIRJOS IPAK NIJE POTPUNO SAZREO: Rus savladao Nika i osvetio Medvedeva!

Objavljeno: 07.09.22 u 08:08

Nik Kirjos nije uspeo da se plasira u svoje drugo uzastopno Gren slem polufinale jer je nadigran od sstrane Karena Hačanova nakon pet setova igre, i skoro četiri sata tenisa. Rezultat po setovima iznosio je 7:5, 4:6, 7:5, 6:7 (3-7), 6:4.

Prvi set je pripao Rusu, u izuzetno tvrdoj igri, prva i jedina brejk lopta je viđena u 12. gemu, kada je Hačanov iskoristio pad koncentracije rivala i uspeo da povede.  Na početku drugog Kirjos je odmah odgovorio, rano oduzeo servis rivalu i čuvao ga do kraja, i iskoristio treću set loptu za izjednačenje.

Treći set je bio gotovo identičan kao prvi, imao je Australijanac doduše nekoliko brejk lopti, ali je ponovo loše servirao za taj-brejk, pa je ponovo Rus došao u vođstvo. U nastavku su oba tenisera razmenila po brejk, pa se moralo ići u 13. gem, gde je Nik lako došao do poravnjanja. Ipak, rano izgubljen servis u petom setu je koštao Kirjosa trijumfa, jer je Hačanov sačuvao svoj servis i došao do polufinala US Opena.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Tamo igra sa Kasperom Rudom koji je savladao Matea Beretinija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter