0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

JOKIĆEV GOVOR PRED UTAKMICU NAM JE POSTAO TRADICIJA: Gudurića posebno pogodila Nedovićeva povreda!

Objavljeno: 07.09.22 u 21:57

Taj snimak kruži društvenim mrežama.

Košarkaši Srbije u četvrtak će imati dan pauze, pred poslednji susret u okviru grupe D koji će igrati protiv selekcije Poljske. Taj duel, odlučiće i ko će biti prvi u grupi, a Srbiju trenutno muči nekoliko problema sa povredama, o čemu je pričao i Marko Gudurić.

– Sigurno da nas je poremetilo, mene lično, to što se dogodilo sa Nedovićem. Šta je, tu je, to je život, čekamo rasplet, moramo da idemo dalje, da mi zdravi damo sve od sebe – počeo je Gudurić.

Israel – Serbia, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Izrael – Srbija 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Matias Horak/STARSPORT

Društvenim mrežama, juče je kružio snimak pred start susreta SrbijaIzrael, kada je Nikola Jokić pred izlazak na teren održao mini govor svojim saigračima.

Izašao je taj njegov govor, to nam je sad tradicija pred svaku utakmicu. Pre nego što izađemo na teren, on održi neki mini govor. Nije uvek isti, menja ga, ali je u suštini slično, motivaciono, kratko i jasno.

VESTI O EVROBASKETU:

Gudurić je pričao i o potencijalnom rivalu u osmini finala, a zaključio je da uvek postoje neke kalkulacije, kao i da se on nada prvom mestu u grupi.

Uvek postoje kalkulacije i priča ko je protivnik u nokaut fazi, ali mi još uvek ne znamo da li ćemo biti prvi ili drugi u grupi. Nadamo se da ćemo biti prvi, pre našeg meča znaće se kakva je situacija. Ko god da bude, treba da gledamo nas i nadamo se da ćemo biti sa što više igrača na terenu – zaključio je Marko Gudurić.

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter