0
Evrokupovi

FIBA: Champions League

FENOMENALNO VEČE U LIGI ŠAMPIONA: Atletiko do pobede u 101. minutu, katastrofa Liverpula i Levandovski koji je ‘poput vina’! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 22:58

Napoli i Barselona posebno raspoloženi večeras!

Sjajan meč odigrali su fudbaleri Napolija, koji su potpuno nadigrali ekipu Liverpula na domaćem terenu. Nije se dugo čekalo za prvi pogodak na meču. Milner je užasno reagovao, lopta ga je pogodila u ruku, a glavni arbitar pokazao je na belu tačku, odakle je više nego nemilosrdan bio Zjelinski. Nekoliko minuta kasnije, nakon gledanja VAR-a, novi penal za Napoli. Loš start Van Dajka, faul nad Osimenom i ispravno dosuđen kazneni udarac. Ovog puta je Osimen uzeo loptu, izveo penal, ali je sjajno reagovao Beker.

 

To nije poljuljalo domaćina, koji je golovima Zambo-Agise u 31. i Simeonea u 44. minutu uspeo da dođe do velike prednosti od 3:0. Samo što je počeo drugi deo susreta, Napoli stiže do prednosti od 4:0. Svoj drugi gol na meču postigao je Zjelinski.

 

Uspeo je u 50. minutu da na 4:1 smanji Luis Dijaz.

Barselona je dosta sigurno slavila na ‘Nou Kampu’ protiv gostujuće ekipe Viktorije Plzen. Levandovski je fenomenalno otvorio ovu sezonu Liga šampiona, postigavši tri pogotka. Pored njega su se u strelce upisali Kesi i Tores, dok je za goste počasni pogodak postigao Sikora.

Neverovatna drama odigrala se u Madridu, gde je Atletiko kao domaćin savladao ekipu Porta sa 2:1. Rezultat kao rezultat nije iznenađujuć, međutim ovo jeste – Svi golovi postignuti su u sudijskoj nadoknadi. Hermoso je pogodio u 92. minutu, poravnao je Uribe u 96. minutu, da bi u 101. minutu pobedu od 2:1 Atletiku doneo GrizmanLUDNICA U PRAVOM SMISLU TE REČI!

LIGA ŠAMPIONA:

GRUPA A:

Ajaks – Rendžers 4:0
(Alvarez, Berhus, Kudus, Bergvajn)
Napoli – Liverpul 4:1
(Zjelinski x2, Simeone, Zambo-Angisa – Dijaz)

GRUPA B:

Atletiko Madrid – Porto 1:1
(Hermoso, Grizman – Uribe)
Klub Briž – Bajer Leverkuzen 1:0
(Sila)

GRUPA C:

Barselona – Viktorija Plzen 5:1
(Levandovski x3, Tores, Kesi – Sikora)
Inter – Bajern Minhen 0:2
(Sane, AG D’Amboriso)

GRUPA D:

Ajntraht – Sporting 0:3
(Edvards, Trinkao, Santos)
Totenhem – Marsej 2:0
(Ričarlison x2)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter