6
Evroliga

Nebojsa Covic Branko Lazic Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

CRVENA ZVEZDA POSLUJE SASVIM LEGALNO: Inspekcija prošla uspešno, potom crveno-beli pecnuli Partizan!

Objavljeno: 07.09.22 u 13:45

Inspekcijska kontrola Ministarstva finansija završila je analizu poslovanja aktuelnog šampiona ABA lige i zaključila da u periodu u proteklih deset godian ne postoji ni jedna nepravilnost u poslovanju KK Crvena zvezda. Potom se klub oglasio sledećim saopštenjem:

Ovim je samo potvrđeno sve ono što je KK Crvena zvezda radio u prethodnih osam meseci stavljajući na uvid javnosti do detalja svoje finansijsko poslovanje, prihode, rashode, plate igrača i trenera, menadžmenta, i sve ono što podrazumeva transparentno i legalno poslovanje jednog kluba koji to radi u skadu sa Zakonima Republike Srbije već godinama”.

Potom su se osrnuli, indirektno, po svemu sudeći na večitog rivala.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Kako bi uredili srpski sport, na prvom mestu košarku, KK Crvena zvezda mts poziva i sve ostale da objave svoje izveštaje kao i nalaze budžetske inspekcije Ministarstva Finansija jer verujemo da nismo samo mi kao klub kontrolisani i time daju svoj doprinos u sređivanju stanja na ovom polju i to što pre. Sport bi u svim svojim oblastima trebalo da bude potpuno transparentan. Tu posebno mislimo na one koji bi da se bavi svima, osim sobom: nekakvim nacionalnim sudijskim ključevima, pokušajima da menjaju menadžmente u ligama, osnivanjima i gašenjima privrednih društava, prebacivanjem sponzora i finansijskim uticajem na lige u kojima nastupaju – umesto da se „pozabave“ svojim finansijama i uvedu ih u zakonske tokove. Počev od neplaćenog poreza…“

 

0
0

6 Komentara

    • Ugasili, oprali dug a onda se upalili čisti. Sve je to lepo, ali da li zaista verujete da je poslovanje ijednog kluba, a pogotovo Zvezde, bez ijednog problema?? I to za 10 godina. Ministarstvo finansija je poslalo kontrolu, u dogovoru sa klubom, da potvrde čistoću istog, a ne da traže išta loše. Pa ko bi to smeo??

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter