0
Fudbal

Fudbal, pripreme za sezonu 2010/2011.Head coach, Miroslav Ciro Blazevic, FC Shanghai, China.Slovenia, Pohorje.Radvanje, 22.06.2010.foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĆIRO BLAŽEVIĆ I DALJE IZAZIVA VELIKO POŠTOVANJE I ODUŠEVLJENJE GDE GOD SE POJAVI: Novinar nije mogao da uradi intervju sa legendarnim trenerom, a evo i zašto! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 20:25

Pravo je bogatstvo biti savremenik sa ovakvom istinskom legendom fudbalske igre!

Kada govorimo o trenerima sa ovih prostora, sigurno će mnogima prva asocijacija biti neko veoma uspešan. Ipak, kada bi isto pitanje postavili istinskim zaljubljenicima u fudbal, na to pitanje jedan od prvih odgovora bi zasigurno bio Miroslav Ćiro Blažević. Iako sada već u poznim godinama i dalje izaziva veliku pažnju svojom pojavom. U priloženom snimku možete videti kako je prošao naš kolega sa N1, kada je pokušao da sa Ćirom odradi intervju na jednom javnom mestu.

‘Pokusao je jedan simpaticni novinar s N1 televizije danas snimiti intervju sa mnom, ali je brzo odustao. Iduci ce put, kaze, odabrati neku manje frekventnu lokaciju, a za sada mi salje samo ovaj video sto je danas snimio i pita moze li ga – kad vec ne ide za intervju – iskoristiti za neku komediju… Sine moj, ovo ti je bolje od svakog intervju. Ovo ti je raja koja voli tvoga Ćiru, a i on njih. Da nije tako, da ti Ćiro kaze, ne bi nikoga ni intervju zanimao.‘ – stoji u opisu ovog više nego simpatičnog video snimka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter