0
Evroliga

from left Luka Mitrovic Aaron White Branko Lazic Ognjen Kuzmic Austin Hollins Ognjen Dobric Nikola Kalinic Stefan Markovic Nate Walters teim team ekipa ilustracija illustration Crvena Zvezda v Armani Milan-Euroleague 2021/22 Beograd, 01.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ZVEZDA SE RASTALA SA AMERIKANCEM: Odlazak posle jedne sezone!

Objavljeno: 06.09.22 u 15:48

Crvena zvezda je danas na svom sjatu zvanično objavila da se rastala sa američkim krilnim-centrom Eronom Vajtom, koji će nakon godinu dana provedenih u Beogradu morati da traži novu sredinu.

„KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u utorak sporazumno okončao saradnju sa američkim krilnim centrom Eronom Vajtom. Eron je u Crvenu zvezdu stigao prošlog leta, a u prošloj sezoni osvojio je sa našim klubom triplu krunu.

I pored izuzetno teške povrede koju je zadobio na Magenta Kupu u Nemačkoj, tokom oporavka, i van terena i na parketu Eron je na pravi način nosio dres Crvene zvezde i predstavljao crveno bele. Eron Vajt je tokom jedne sezone u kojoj je osvojio tri trofeja odigrao 47 utakmica i postigao 290 poena.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Klub ovom prilikom želi puno sportskih uspeha, sreće i zdravlja Eronu Vajtu u nastavku profesionalne karijere.“ – stoji u saopštenju kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter