0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@juventusfc

VRAĆA SE NAJBOLJI KLUPSKI FUDBAL: Večeras počinje grupna faza Lige šampiona, a Efbet je spremio sjajne kvote za vas!

Objavljeno: 06.09.22 u 09:51

Odmah u prvom kolu nekoliko derbija!

Nakon što je Real Madrid krajem maja ove godine savladao Liverpul u finalu Lige šampiona, 1:0, i tako po 14. put u svojoj istoriji osvojio „ušati“ trofej, svi iskreni ljubitelji sa nestrpljenjem su čekali ovaj dan – dan kada se vraća Liga šampiona. Naravno, bile su tu kvalifikacije i plej-of, koji je kod nas posebno bio ispraćen zbog Crvene zvezde, međutim „ono pravo“ startuje večeras.

Na programu su dueli u grupama E, F, G i H.

Mušema će se zvanično prvo zatresti u Zagrebu i Dortmundu od 18.45 časova kada Dinamo odnosno Borusija dočekuju Čelsi, tj. Kopenhagen.

Dinamo je autsajder u prvom duelu grupe E protiv dvostrukog prvaka Evrope, Čelsija, međutim, znamo da su engleski klubovi u poslednjih par sezona znali dobro da se „opeku“ protiv kluba iz Zagreba. Totenhem na Maksimiru pre dve sezone, a Vest Hem u Londonu prošle. Direktan prenos utakmice biće na Arena 2 Premium programu.

Na otvaranju grupe G Borusija će u Dortmundu dočekati ekipu Kopenhagena koja je u plej-ofu izbacila protivnika Crvene zvezde u grupi Lige Evrope, Trabzon. Duel možete gledati na programu Arena 1 Premium.

Od 21 čas, nekoliko odličnih mečeva.

U grupi H, Pari Sen Žermen će u jednom od derbija prve runde dočekati Juventus naših Dušana Vlahovića i Filipa Kostića. Naš beting partner Efbet, pripremio je odličnu ponudu za ovaj meč:

Pobeda domaćina: 1.37
Pobeda gostiju: 9.20
Nerešeno: 6.20

FOTO: Tviter/@juventusfc

Prenos meča je na Arena 1 Premium programu.

Drugi derbi noći igraće se u Sevilji na stadionu Ramon Sančez Pishuan. Uzdrmana lošim rezultatima na početku sezone u LaLigi, Sevilja će pokušati da konačno pokrene seriju dobrih rezultata protiv šampiona Engleske, Mančester Sitija.

Efbet je kao i za sve ostale mečeve pripremio odličnu ponudu i za ovaj meč:

Pobeda Sevilje: 9.40
Pobeda Mančester Sitija: 1.38
Nerešeno: 5.80

FOTO: Tviter/@ManCity

Prenos je na Arena sport 1 kanalu.

Ostali mečevi:

Benfika – Makabi Haifa (Arena sport 3)

Seltik – Real Madrid (Arena 3 Premium)

RB Lajpcig – Šahtjor Donjeck (Arena sport 4)

Salzburg – Milan (Arena sport 2)

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA FUDBALA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter