3
Domaći fudbal

Vladan Milojevic Crvena Zvezda - Proleter proslava titule, titula, pehar, Superliga, Super liga, Beograd, Srbija, Belgrade, Serbia 20 Jun 2020. 20.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TVORAC EVROPSKE ZVEZDE PRED NOVIM POGLAVLJEM: Milojević preuzima najtrofejniji klub planete!?

Objavljeno: 06.09.22 u 12:04

Vladan Milojević, jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Crvene zvezde, i tvorac nove ere kluba, bio je na pregovorima sa najtrofejnijim klubom sveta, egipatskim Al Ahlijem. Ondašnji mediji javljaju da su razgovori već obavljeni i da se sada čeka odluka kluba.

Začkoljica može biti jer je na meti tima iz Kaira i švajcarski strateg Marsel Koler i sada je dilema između njih dvojice. Al Ahli je formalno najtrofejniji klub planete, jer velikan iz Egipta u svojim vitrinama ima 118 trofeja, poređenja radi naš najtrofejniji klub, Crvena zvezda ima „samo“ 66, gotovo duplo manje.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Popularni Miloje je bez kluba još od marta, kada se nakon niza loših rezultata rastao sa Etifakom. U Zvezdi je osvojio tri titule prvaka Srbije, kao i dva izborena učešća u Ligi šampiona gde je ukupno uzeo sedam bodova u 12 mečeva.

0
0

3 Komentara

  1. Ne bilmezu,evropske zato sto je pobedio Liverpool ali ko zna da li si ikad cuo za taj klub jer ne nastupa u kupu Marinka Rokvica kao vi….

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. Chuj ‘evrop. zVEZDE’..??!!! …po cemu ‘Evropske’..??!!!…mozda zato sto su igrali nereseno (1:1) sa TSC koji je Orbanov fk, a OVAY ‘pripada EU’ i iz tog razloga su se i ovi ‘sampiNjoni’ iz Shutkkke Orizari ‘OSETILI’ evropljanima…mada, sto jeste, jeste, ipak su iz ‘nayveceq „qan ci naselja’..’sampiNJoni’..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter