0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

ŠOK U MILANU: Italija ubedljivo izgubila od Ukrajine! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.22 u 11:07

Veliko iznenađenje u grupi sa kojom ukrštaju Orlovi!

Košarkaši Ukrajine odlično su započeli Evrobasket ubedljivom pobedom nad Velikom Britanijom, 90:61. Potom su se u drugom kolu žestoko mučili sa Estoncima – 74:73.

Ipak sinoć su u Mediolanum Forumu pred skoro 7 hiljada gledalaca na kolena bacili domaćina Italiju i izbili na čelo tabele u grupi C te tako sebi obezbedili mesto u osmini finala!

U prvom poluvremenu nije delovalo da će izabranici Đanmarka Poceka imati problema, s obzirom da su konstano održavali solidnu prednost, koja je u nekoliko navrata išla i do plus 10.

Ipak, u drugom poluvremenu Mihailjuk i ekipa su počeli da igraju mnogo bolje. Početkom poslednje četvrtine preuzeli su prednost i na kraju ubedljivo savladali Italijane za potpuno šok u Milanu!

Kod Italije najefikasnije je bio Polonara sa 17 poena, dok je za Ukrajinu predvodnik strelaca bio odlični Mihailjuk sa 25 poena.

Čini se da je sve izvesnije da će Srbija u osmini finala igrati sa Italijom, s obzirom da pobednik naše grupe ukršta sa poslednjim iz grupe C u kojoj je Italija.

Dosta toga će biti jasnije nakon današnjeg duela Azura i reprezentacije Hrvatske koji se igra od 21 čas, kada i naša selekcija igra svoj meč protiv selekcije Izraela.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter