0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@realmadrid

ŠAMPION EVROPE SILOVITO KRENUO U ODBRANU TROFEJA: Real rutinski slavio i nakon povrede Benzeme! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.22 u 23:38

Real Madrid je u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona bio bolji od Seltika na gostovanju rezultatom 3:0.

Nije krenulo najbolje po Kraljevski klub, s’ obzirom da je najbolji igrač Reala, Karim Benzema morao van terena u 30. minutu zbog povrede. Šampion Evrope je ipak, kao i mnogo puta do sada pokazao da je najveći klub na svetu i da ne zavisi sve samo od jednog igrača, a na teren je umesto Francuza ušao Eden Azar. Na pauzu se otišlo bez pogodaka.

U drugom delu igre, Real je krenuo silovito, baš kao što nas je i navikao u prošlosezonskoj Ligi šampiona. U 56. minutu isplatila se inicijativa, fantastičnu loptu poslao je Karvahal sa desnog boka, a na pravom mestu je bio Vinisijus kojem su ovakve situacije prava poslastica.

U 60. minutu su kombinovali Eden Azar i Luka Modrić, a Hrvat je pokazao zbog čega je vlasnik Zlatne lopte. Imao je sjajnu minijaturu, a onda sjajnim udarcem spoljnim delom desnog stopala savladao Harta.

Real Madrid je u 77. minutu stavio tačku na ovaj meč. Videli smo prelepu akciju, asistent je ponovo bio Karvahal, a strelac, na veliku radost svih Madridista, bio je Eden Azar, koji je ovom partijom i golom nagovestio da može da bude onaj stari.

U drugom meču grupe F, videli smo i drugo iznenađenje ove večeri. Naime, u duelu između Lajpciga i Šahtjora iz Donjecka, tim iz Ukrajine je deklasirao Nemce na gostujućem terenu sa čak 4:1.

Svi rezultati:

Dinamo Zagreb – Čelsi 1:0

Borusija Dortmund – Kopenhagen 3:0

Benfika – Makabi Haifa 2:0

Seltik – Real Madrid 0:3

PSŽ – Juventus 2:1

Lajpcig – Šahtjor 1:4

Salcburg – Milan 1:1

Sevilja – Mančester Siti 0:4

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:


Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter