0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

POLITIKA I SPORT SE MEŠAJU I U FRANCUSKOJ: Makron „ubedio“ Mbapea da ostane u Parizu!

Objavljeno: 06.09.22 u 12:24

Čitavo leto je trajala drama da li će jedan od najvrednijih fudbalera na planeti, Kiljan Mbape, ostaje član Pari Sen Žermena, ili ide u madridski Real. Ipak, on je potpisao jedan od najskupljih ugovora u istoriji sporta, a nedavno je otkrio da je i predsednik Francuske, Emanuel Makron, lično insistirao da napadač ostane Svetac.

 

Nisam mogao ni da zamislim da ću da sa predsednikom razgovaram o svojoj budućnosti, o budućnosti svoje karijere. To je ludo, zaista ludo”. iskren je Mbape, da bi nastavio:

Rekao mi je: ‘Želim da ostaneš. Ne želim da ideš sada. Ti si veoma važan za ovu zemlju. Imaš vremena i da odeš, ali ostani još malo’. Na šta sam odgovorio samo sa: ‘Naravno’. Kada ti predsednik to kaže – to se računa”.

Spekulisali su mediji o tome da je on taj koji zapravo pravi tim.

To nije moj posao i ne želim da ga radim, jer u tome nisam dobar. Ja sam dobar na terenu, a van terena nemam ulogu. Ima mnogo ljudi koji su u tome bolji od mene”.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Svestan je koliko vredi i to otvoreno kaže:

Gde god da sam otišao dali bi mi pare”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter