0
Fudbal

FOTO: Tviter/@olympiacosfc

PIREJ PROKLJUČAO: Olimpijakos i zvanično predstavio doskorašnjeg fudbalera Real Madrida! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.22 u 08:52

Atmosfera kakva se retko viđa!

Pre par dana Brazilac Marselo potpisao je ugovor sa grčkim šampionom, Olimpijakosom. Sinoć je publika i zvanično mogla prvi put da vidi bivšeg igrača Real Madrida u crveno-belom dresu.

Pred skoro punim stadionom Jorgos Karaiskakis, Marselo je izašao na zvanično predstavljanje! Atmosfera je bila kao da je u pitanju neka mnogo važna utakmica za bratski klub Crvene zvezde.

Osim igračkih kvaliteta u Pireju se nadaju i da će dovođenje iskusnog Brazilca dodatno doneti na popularizaciji kluba.

Danas imamo priliku da pozdravimo Marsela, legendu koja je došla u legendarni klub. Želim mu da bude jak, da provede mnogo godina sa nama i da zajedno slavimo pobede i trofeje u Grčkoj i u Evropi, rekao je gazda Olimpijakosa, Vangelos Marinakis.

Marselo se zahvalio svima na podršci i obećao veliku posvećenost. Priliku za debi, u zavisnosti od fizičke spreme imaće već u četvrtak kada Olimpijakos gostuje Nantu u okviru grupne faze Lige Evrope. Izabrao je dres sa brojem 12.

NAJNOVIJE VESTI IZ FUDBALA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter