2
Evrokupovi

from left Ricardo Gomes Igor Vujacic Hamidou Traore Kristijan Belic Svetozar Markovic celebrate Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

PARTIZAN NEĆE DA VODI NAVIJAČE U ČEŠKU: Ako želite da bodrite crno-bele, to radite nezavisno od kluba!

Objavljeno: 06.09.22 u 14:14

Utakmica prvog kola Grupe D u Ligi konferencija izmedju ekipe Slovacko i Partizana na rasporedu je u četvrtak od 18 i 45 časova, a navijači crno-belih moraće da traže karte individualno, jer Partizan ne organizuje odlazak na utakmicu u Češku.

Povodom predstojeće utakmice grupne faze Lige konferencije, FK Slovacko-FK Partizan, obaveštavamo javnost da klub neće organizovano voditi navijače u Češku, niti će distribuirati karte za predstojeći meč. Odluku o puštanju karata u prodaju za gostujuće navijače doneće delegat UEFA u dogovoru sa klubom domaćinom. Informacije o prodaji karata će pravovremeno biti objavljene na zvaničnoj stranici FK Slovacko – podelili su crno-beli na Tviteru.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter