0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

OGLASIO SE SELEKTOR FINSKE: Nismo bili spremni da igramo na ovom nivou!

Objavljeno: 06.09.22 u 08:31

Iskren je Finac.

Košarkaška reprezentacija Srbije sinoć je rutinski savladala selekciju Finske rezultatom 100:70 u trećem kolu grupne faze Evrobasketa. Od početka meča izabranici Svetislava Pešića bez ikakvih problema izlazili su na kraj sa odbranom Finaca, a o tome svedoči čak 62 ubačena poena u prvom poluvremenu.

Nakon meča oglasio se i selektor Finske, Lasi Tuovi.

Čestitam Srbiji na pobedi. Održala nam je čas košarke na najvišem nivou. Bez sumnje, nismo bili spremni da igramo na ovom nivou. Bukvalno su nas pretrčali uprkos dobrom početku, rekao u uvodnom izlaganju selektor Finske.

Selekciju Finske već danas očekuje veoma bitan meč protiv domaće ekipe, Češke. Trenutno i jedni i drugi imaju isti učinak – jedna pobeda i dva poraza. Meč se igra od 17.30 časova.

Sve što sada možemo je da se resetujemo, napravimo analizu, zaboravimo i nastavimo dalje jer nas već sutra čeka nova utakmica. Nismo ni mi sami ovde i zbog ovakvih stvari smo na turniru. Najpre moramo da pronađemo samopouzdanje. Moramo da budemo spremni da igramo i budemo na našem nivou, zaključio je Tuovi.

DETALJNA ANALIZA EVROBASKETA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter